Výsledky zápasů od 22.3. do 24.3.

25.03.2013 12:17

V pátek béčko odjíždělo do Kyjova jako jasný favorit, ale co čert nechtěl hned první dva hráči zahráli daleko pod své možnosti. Ostatní hráči pak sice vyhráli, ale mínusové kuželky nestačili otočit na svou stranu a zápas tak skončil remízou 4:4.

Dorost zamířil v neděli do Ratíškovic a tam prohrál 3:1. Zápis nemám a ani jsem si ho nestačil prohlédnout. Proto prosím Michala aby mi ho poslal jestli ho má, Díík.

Áčko hostilo první družstvo v tabulce Mistřín B a už od začátku bylo jasné, že utkání bude hodně vyrovnané. Po třech hráčích jsme sice prohrávali už 0:3, ale rozdíl v počtu kuželek byl tak nízký, že se to mohlo kdykoliv otočit. Zmiňované otočení kuželek v náš prospěch se padařilo F. Fialkovi který porazil svého soupeře o 54 kuželek a najednou byl zápas ještě zajímavější. K vítězství jsme potřebovali oba dva poslední body, ale v páté dvojici jsem ze soupeřem prohrál o 7 kuželek a vítězství bylo v prachu. Naštěstí se podařilo M. Zdražilovi porazit soupeře o 12 kuželek a plusový rozdíl 34 kuželek stanovil zápas na remízový.

Áčko zápis : Hodonín A - Mistřín B.xls (71,5 kB)

Béčko zápis : Kyjov B - Hodonín B nást..xls (71,5 kB)

Zpět